Translate

torstai 31. joulukuuta 2020

Tervemenoa vuosi 2020

Paljon on aikaa viime päivityksestä. Tilinpäätös tälle vuodelle ei ollut kovinkaan positiivinen.

Harrastukset loppuivat keväällä kuin seinään koronan vuoksi. Syksyn myötä aktivoiduttiin nose workissä ja haettiin jopa muutamaan viralliseen kisaan johon ei kuitenkaan mahduttu mukaan.

Kevättalvella huomasin Shanialle kasvaneen muutaman nisän viereen pieniä kasvaimia.Tietysti ne piti poistaa ja samalla se striloitiin. Siltä osin kaikki meni oikein hyvin.

Fionalle suunnitelma oli toinen kovasti odotettu pentue. Ei kuulunut juoksuja, ihmettelin missä vika.  Narttujen juoksut on olleet aina samoihin aikoihin. Saattaa olla että Fionan hormoonit odottelivat vanhemman nartun juoksujen alkua. Joulukuussa juoksut sitten vihdoin alkoivat. Käytin Fion progestronitestissä, kaksi ensimmäistä tulosta näytti toistavan kolme vuotta aiempaa kaavaa. Kolmas proge perjantaina näytti vielä olevan liian aikaista, kävimme sunnuntaina uroksen luona. Fiona ilmoitti selvästi, ei kiinnosta.  Oletin että oli vielä liian aikaista. Menimme maanantaina uudestaan progeen joka kertoi juoksujen olevan ohi. Mitä tässä oikein tapahtui? 


Nyt katsotaan jo tulevaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti